Onze missie: uw problemen oplossen

21 juni 2016

Wij hebben er lang over nagedacht. Waarom zijn we Route 01 begonnen? Wat dragen wij bij aan de wereld en waar staan we als bedrijf voor. Totdat een klant van ons zei dat Route 01 de perfecte oplossing voor het desbetreffende probleem had geleverd. Toen viel het kwartje, wij zijn er om problemen op te lossen, om jou verder te helpen en op die manier de wereld een stukje makkelijker te maken. Onze slogan werd toen dus geboren:

‘oplossend vermogen’.

Route 01 - oplossend vermogenOnze website is volledig vernieuwd en daar zijn we bijzonder trots op. Maar belangrijker nog, we willen graag dat jij ons oplossend vermogen zelf komt ervaren. Daarom ben je van harte uitgenodigd op onze klantenmiddag op 16 september op ons kantoor in Venlo. Inschrijven voor deze middag kan via onze website.

Wat denkt u bijvoorbeeld van het partnerschap dat we onlangs zijn aangegaan met FileLinx. Een strategische partner die ervoor zorgt dat u met meerdere medewerkers tegelijk in meerdere documenten kunt werken. Zo hoeft u nooit meer op zoek naar verbeterde versies, worden er fouten voorkomen en werkt u bovendien dus een stuk efficiënter.

Route 01 is altijd voor u op zoek naar toegevoegde waarde en innovatieve oplossingen. Scansys, Autodoc en Exact Software zijn andere voorbeelden die kunnen helpen bij het realiseren van succesvolle software-oplossingen binnen uw organisatie.

We gaan graag met u mee op pad binnen uw IT-omgeving en helpen u bij uw keuzes rondom digitalisering of documentenbeheer.                                  Uw problemen of uitdagingen zijn voor ons een inspiratiebron om een nieuwe route uit te stippelen

Gaat u mee?

Route 01 – www.route01.nl